VTV 45+ kampioen!

Ons VTV 45+ team is kampioen.

Hieronder een kort verslag van de laatste wedstrijden.

22 Mei in Dronrijp
Op 22 april gingen we met 7 spelers richting Dronrijp. Hoewel Willem ziek deed hij toch mee, dat is de ware mentaliteit!
Er werd op kunstgras gespeeld, dit was niet makkelijk voor de echte grasvoetballers van WWS. Passes kwamen niet zoals bedoeld en we hadden het geval dat de bal zacht was.

De eerste wedstrijd werd dan ook verloren met 2-0, de tweede al gewonnen met 3-2.
Het ging steeds beter, de derde wedstrijd gewonnen met 3-1 en een club kwam niet opdagen. Al met al een uitstekende dag.

Mooie doelpunten werden gemaakt door Roel, Willem, Jules, en Samir. De verdediging van Hans en Ralf stond als blok. Wilco heeft zijn best gedaan om het doel schoon te houden maar dat is helaas niet gelukt.

Ook de derde helft werd er prima gepresteerd.

6 Mei in Garyp
Op 6 mei gingen we met 8 spelers naar Garyp. Vanwege de vele afzeggingen van spelers moesten we spelers ergens elders halen.
Gelukkig waren Michel en Yuri bereid om ons te helpen. We dachten dus een wissel te hebben, maar Samir raakte geblesseerd aan zijn bovenbeen (toen hij uit de auto kwam). Samir kon helaas alleen mee doen als noodwissel.
De eerste wedstrijd ging heel lekker met veel doelpunten: 5-0. De goals werden gescoord door Yuri, Michel en heel mooi kopdoelpunt van Ralf, gescoord uit een corner van Wilco. Jules en Wilco hebben veel werk verzet. Ate hield het doel schoon en Hans stond sterk te verdedigen.

De tweede wedstrijd dachten we makkelijk te kunnen winnen, maar dat was zeker niet het geval. Vanwege de warmte ging Samir water halen voor de mannen. Toen hij terug kwam was er al en doelpunt gemaakt door de zeer goede nummer 14 van Wardy. Ze hadden bovendien een goeie jonge speler van Garyp geleend. Helaas konden we niet voorkomen dat de een na de andere bal in het doel van WWS verdween. Dit zorgde voor de nodige frustratie. WWS verloor met 6-1, ondanks nog paar goede kansen.

De derde Wedstrijd tegen Hardegarijp begon ook niet zo gemakkelijk want in het doel stond een keeper van 67 jaar (!) oud met veel ervaring. Michel had veel problemen met scoren dus hij moest andere acties uitvoeren om te scoren. Hij heeft uiteindelijk drie doelpunten gescoord mede door prima assistentie van de rest. Ate heeft nog een keer de nul gehouden.
In de kantine was ook gezellig, helaas kon niet iedereen  even lang blijven.

Hans, Jules, Ate, Samir, Yuri (lang geleden niet gevoetbald maar hij deed het goed), Michel, Ralf en Wilco bedankt voor jullie inzet.
Rein, Roel, Willem, Henk en Frits werden helaas gemist.

De laatste ronde bij Hardegarijp werd er twee keer gelijk gespeeld. Na de wedstrijden was het wederom heel gezellig en er vloeide het nodige bier.
Het kampioenschap wordt gevierd op 10 juni bij WWS.

Samir

IMG_1919 IMG_1922IMG_1929IMG_1935IMG_1950IMG_1951