Over v.v. WWS

Over v.v. WWS
Langs deze weg willen wij onze vereniging bij u thuis introduceren. Sinds de oprichting in 1965 zijn wij een zaterdag-club met een rijk verleden. In september 2000 is er een geheel nieuwe accommodatie in gebruik genomen. Hierdoor hebben we veel meer mogelijkheden gekregen voor het organiseren van toernooien, lichtwedstrijden en andere activiteiten. Kortom, een complex waar we trots op mogen zijn!

Wat hebben we te bieden?

  • een schitterende accommodatie
  • bekwame trainers
  • een prima sfeer
  • trouwe supporters
  • mooie tenue`s
  • veel betrokken vrijwilligers
  • gemotiveerde bestuursleden

en een ruime kantine met een dartbord, tafelvoetbalspel en een hoekje voor de allerkleinsten.

Verenigingsstructuur

De vereniging bestaat uit een hoofdbestuur en een aantal commissies actief t.w.: kantine-, redactie-, activiteitencommissie.

Kledingfonds

De wedstrijdkleding wordt door de vereniging beschikbaar gesteld.

VTV voetbal

Voor wie niet weet waar VTV voor staat: VrijeTijdsVoetbal is een club spelers die geen competitie speelt maar iedere woensdagavond met veel plezier een balletje trapt en vaak na  afloop nog een “nabespreking” heeft. Heeft u ook belangstelling? Kom dan eens langs op een woensdagavond van 20:45 uur tot 22:00 uur.

De accommodatie

De v.v. WWS is gevestigd op het sport-complex `T Loo aan de Loodyk 2a te Wirdum. Het is uitstekend te bereiken vanuit  omliggende dorpen en de stad. Ook zijn er ruime parkeerplaatsen en fietsenstallingen aanwezig. Sinds de realisatie van de nieuwe accommodatie beschikken we over 2 goed bespeelbare velden. Waarvan 1 is voorzien van een lichtinstallatie, waardoor s`avonds getraind en  gevoetbald kan worden. Onze accommodatie heeft 4 ruime kleedboxen, goed trainingsmateriaal, een prachtige ingerichte kantine, een goede keuken en nog veel meer.

De jeugd

Onze jongens en meisjes vanaf 5 jaar spelen al jaren met veel plezier in diverse competities. Ons belangrijkste doel is: plezier beleven in  een teamsport, dan komen de resultaten vanzelf. De vaardigheden van het voetbalspel wordt de jeugd met veel geduld en inzet bijgebracht door onze bekwame jeugdtrainers. Ook tijdens de wedstrijden zijn er goede begeleiders aanwezig, sociale aspecten worden niet vergeten. Teamgeest en samenwerking spelen een zeer belangrijke rol binnen onze vereniging. Niet alleen jeugd-spelers beleven veel plezier aan de voetbalsport, ook de ouders vermaken zich prima aan de zijlijn. Contacten met andere ouders of spelers zijn dan ook snel gelegd.