Lid worden

Lid worden van v.v. WWS

Om lid te worden van WWS moet je het aanmeldformulier invullen en ondertekenen. Je kunt hier het aanmeldformulier downloaden: aanmeldformulier.
Het formulier kan worden ingeleverd in de WWS kantine, of bij de ledenadministratie. De ledenadministratie wordt gevoerd door Ernestine Jongsma, Kamp 21, 9088AG Wirdum.
Het ondertekende en ingescande formulier kun je ook mailen aan: ledenadministratie@vvwws.nl

Ook bij WWS is net als bij iedere sportclub behoefte aan vrijwilligers, zij zijn de drijvende kracht achter de club. Als lid van onze club dan hopen we dat we ook eens een beroep op je mogen doen.

Overschrijven

Ook als je al lid bent van een andere voetbalclub en graag lid wilt worden van v.v. WWS kun je gebruik maken van bovenstaand aanmeldformulier. Je inschrijving wordt wordt dan behandeld als een overschrijving.

Contributie

Kwartaal Jaar
Kabouters (t/m 6 jaar) € 15,00 € 60,00
Pupillen € 30,00 € 120,00
Junioren € 35,00 € 140,00
VTV niet spelend € 19,25 € 77,00
VTV spelend € 27,50 € 110,00
Senioren € 55,00 € 220,00

 

Jeugdsportfonds

Als vereniging vinden wij dat iedereen aan sport moet kunnen doen. Financiële redenen zouden hiervoor geen belemmering moeten zijn. Het Jeugdsportfonds helpt kinderen die om financiële redenen niet aan sport kunnen doen. Klik op de link naar de website van het Jeugdsportfonds om te zien of u eventueel in aanmerking komt voor ondersteuning vanuit het Jeugdsportfonds.

Jeugdsportfonds

Bewaren

Bewaren