FC Schalke 04 auf Tournee bij WWS

Op maandag 27 en dinsdag 28 augustus aanstaande is SJO Warga WWS ‘gastheer’ van Schalke auf Tournee!

Leren dribbelen als Leroy Sané, passen als Leon Goretzka of afwerken als Mesut Özil? Vanaf vandaag kunnen jeugdleden (6 t/m 17 jaar) van SJO Warga WWS zich inschrijven voor de Schalke auf Tournee voetbaldagen bij onze club.
Deelname kan voor 1 of 2 dagen. Tijdens de 1-daagse ga je trainen onder FC Schalke 04 trainers, ontvang jij een FC Schalke 04 shirt, certificaat en is de lunch + versnaperingen geregeld.

Ga jij ook mee met de 2e dag? Dan stap je met ons op de touringcar naar FC Schalke 04 voor een stadionrondleiding en een blik op het trainingscomplex. Je papa en mama kunnen gewoon hiermee naar toe en betalen hiervoor €25,-
Om te vieren dat FC Schalke 04 naar ons toe komt ontvang je tot en met 26 mei korting op je deelname. Voor de 2-daagse ontvang je een korting van €15,- en voor de 1-daagse een korting van €10,-. Ga je samen met een vriendje? Geef je dan op als SchalkeDuo en ontvang nog eens €10,- korting.

Kortingscode 1-daagse: Clubkorting10
Kortingscode 2-daagse: korting15

Er zijn slechts 80 plekken beschikbaar bij vv SJO Warga WWS en hierbij geldt helaas dat vol ook echt vol is. Meld je daarom snel aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden en vergeet je kortingscode niet in te vullen!
Zien we jou op 27 en 28 augustus 2018 in het mooie blauwe FC Schalke 04 shirt spelen?