Competities amateurvoetbal niet hervat – einde seizoen ’19/20

Beste leden, ouders/verzorgers van jeugdleden, supporters, vrijwilligers en sponsoren,

Vanwege de corona crisis heeft de KNVB helaas moeten besluiten alle competities van het amateurvoetbal niet meer te hervatten. Dit betekent dat het voetbalseizoen ’19/2020 voorbij is. Er zijn geen kampioenen, geen degradanten en tot de zomervakantie is er géén voerbal meer bij WWS.

Nu de hele wereld in de ban is van het coronavirus, wordt het voetbalspelletje ineens wel heel erg betrekkelijk. Het coronavirus beheerst momenteel ons dagelijks leven en dat is voor veel mensen een grote opgave. Mensen raken hun baan kwijt en sommige bedrijven staat het water tot aan de lippen of ze gaan zelfs failliet. Horeca is dicht, scholen zijn dicht en ga zo maar door… De overheid doet er alles aan om iedereen financieel door deze tijd heen te helpen, maar het is en blijft allemaal ontzettend spannend.

We zullen moeten afwachten wat dit allemaal voor WWS zal gaan betekenen. Onze aangegane financiele verplichtingen met onder andere de trainer, veld- en accomodatiehuur gaan gewoon door en daarom laten wij de inning van de contributie en de facturering van sponsorgelden ook normaal doorgaan. We realiseren ons dat er niet getraind of gevoetbald kan worden, maar deze situatie is puur overmacht. We hebben jullie steun en bijdrage nodig om WWS financieel gezond te houden!

Uiteraard is geld naar onze mening maar betrekkelijk als het gaat om leven en dood. Het coronavirus betekent veel voor de ouderen en de minder weerbaren onder ons. Maar ook gezonde mensen kunnen er doodziek van worden! Daarom willen wij als bestuur van WWS jullie vragen in deze uitzonderlijke tijd extra te denken aan allen die onze club een warm hart toedragen en diegenen die extra hulp en aandacht kunnen gebruiken. Pas ook een beetje op onze sponsoren. Doe boodschappen en aankopen waar mogelijk bij hun, die ook zorgdragen voor onze mooie voetbalvereniging!

Tot slot wensen wij jullie veel sterkte en gezondheid toe voor de komende tijd. Het kan nog wel een poosje duren, dus zorg goed voor elkaar en hou je vooral aan de opgelegde maatregelen, zodat we komend seizoen weer met zijn allen kunnen genieten van het voetbal bij WWS.

Bestuur WWS